Sensitiv i ubalance versus sensitiv i balance ♥

joulie-grøn-koncert2019

Copyright© 2019  All rights reserved. www.IntuitiveMentor.dk

Som værende sensitiv gennem hele mit liv - til nu at have fundet den største styrke i det at være sensitiv.

-Kombineret med at jeg har haft mere end 6.000 sensitive klienter jeg har rådgivet eller behandlet som +1.500 kursister gennem mine forløb, kurser, medlemsgrupper -så kender jeg rigtig godt til det at være sensitiv.

I dette blogindlæg vil jeg kort skitsere forskellen på det at være sensitiv i ubalance, - versus det at være i balanlogoKlubSensitivKærlighed-2018.jpgce.

Men først vil jeg lige definere det sådan her;

Jo mere uforløst smerte du bærer med dig fra din fortid, desto mere smerter og lider du her i nuet. - Både fysisk, psykisk og emotionelt.

Når du ikke befinder dig inde på indersiden af din egen krop og netop ikke mærker dig selv eller forholder til dig selv eller mærker hvor du har dine grænser.

-Jo mere udfordret vil du være omkring et at have dine følelser i klemme ovre hos andre mennesker.

Der gør nemlig sig det gældende, -at jo mere du befinder dig (energetisk og følelsesmæssigt)  ovre hos andre og forholder dig til andres/dine børn og deres behov, fejl og mangler osv osv - desto mere ude af trit er du med dig selv - hvilket er et kendetegn ved det at være sensitiv i ubalance.


Ingen af os har haft følelsesmæssig håndtering på skoleskemaet!! Så du må endelig ikke tro at jeg bebrejder dig noget som helst - for jeg har selv været sensitiv i ubalance, - helt op til jeg var omkring 35 år cirka
😊

Hvilket er årsagen til at jeg har skabt Klub Sensitiv Kærlighed

 • Alle de værktøjer jeg udviklede til at hente mig selv hjem fra mine omgivelser,
 • Hvordan jeg lærte at håndtere de svære tunge følelser
 • Hvordan jeg healede mine barndommssår og
 • Hvordan jeg normaliserede mine spisevaner, så jeg ikke spiste på mine følelser
 • Ligeledes hvordan jeg tog mine kæmpe store svagheder som værende en sensitiv og gjorde dem til mine aller største styrker!! (Også kaldet vores SUPER SENSITIVE POWERS)

HJERTEjeg-klubsensitiv.jpg

 

Alt dette har jeg samlet til dig og andre skønne fine sensitive sjæle - inde i klub Sensitiv Kærlighed.

Via dette online medlemskab modtager du lydfiler der lander i din indbakke hver 3 dag.

Her lærer hvordan du håndterer dine svære og tunge, komplekse og modvillige følelser - så du ikke både slipper stress og tristhed - men du bliver også langt mere følelsesmæssig robust og selvsikker ♥

 

Sensitiv i ubalance er kendetegnet ved at:

 • Du er alt for afhængig af at andre ser dig og kan ikke få nok ros, nok opmærksomhed, nok likes og tilkendegivelser fra andre mennesker.
 • Du lever bl.a. igennem andre mennesker og de sociale medier og kan hverken være i ro eller undgå at dele hvordan du har det, hvad du føler, hvad du gennemgår, hvor du er lige nu eller hvor du er på vej hen.
 • Du lever, ånder og trækker vejret gennem dine børn og har absolut intet forhold til dig selv og ej heller et liv til og med dig selv. Hvilket skyldes de uforløste barndomssår, svigt, traumer mm - vi alle genkender til at bære med os fra barndommen, i større eller mindre grad.
 • Du har en mening om alting (og alle mennesker) og skal dele denne og kan ikke lade være - også selv om du graver kløfter mellem dig og andre - frem for at vide hvornår du bør tie 😊
 • Det er meget vigtigt for dig at være på en bestemt måde og har lige så store krav til andre, som du har til dig selv. - Hvorfor du oftest føler dig afvist, såret, skuffet, svigtet eller forkert ift. andre mennesker.
 • Du trækker dig fra andre og ligefrem isolerer dig. Du er bange og utryg ved andre mennesker og ved alt der er nyt. Det kaldes at være introvert i ubalance - for balancen ligger imellem at være / introvert og ekstrovert ♥

 

 Ligeså at

 • sårbarhed-instrument-klubkærlighed4.jpgDu sanser alt for meget, føler for meget, opfanger for meget, taler for meget, deler for meget, -er for meget mor/fixer og hjælper for andre.
 • Du bliver utrolig nemt påvirker af alt det som foregår omkring dig og det kræver flere dage for dig at restituere herefter.
 • En nat uden søvn bringer dig helt ude af balance næste dag - så du er over sensitiv, skrøbelig, irriteret og frustreret. Dvs du er meget afhængig af din søvn - og der skal meget lidt til for at du bringes ud af balance.
 • Du overvældes let af andres energier og følelser, af høje lyde, af for mange indtryk, mange mennesker og megen stimuli, - af forskellig art. Hvad enten det er sociale medier, spil, tv, aktiviteter mm.
 • Du går helt i udu, hvis du bliver konfronteret med både kritik  men også med høje krav samt krav til dig generelt!
 • Du er meget let-påvirkelig over for hvordan andre taler til dig, - agerer omkring dig, hvad de gør og ikke gør - og hvis ikke de agerer og reagerer som du ønsker/kræver eller har brug for.
 • Du deler for meget af dig selv - så du ender med at skubbe andre fra dig, - selv om det slet ikke er det du ønsker ♥
 • Du er enormt kræsen omkring mange ting og har mange regler omkring hvordan du skal være, andre skal være, hvordan du spiser, - hvad og hvorfor ikke og hvorfor dit og dat - FOR du befinder dig meget oppe i hovedet hihi griner kærligt😊
 • Nogen gange og måske lige frem altid - er du rigtig svær for andre mennesker at omgås (fordi du er så kompleks). (sagt på en anden måde er du meget ud af trit med dig selv, din krop og dine behov) ♥ Det er nemlig din følelsesmæssige kompleksitet du lærer at forstå og håndtere som medlem i onlineklubben klub Sensitiv Kærlighed

 

 • klubsensitivFOKUS.jpgDu overvælder let andre mennesker -idet du fylder for meget.
 • Du gør andre mennesker stressede eller måske ligefrem utrygge, fordi du med dine energier og høje bevidsthed der flagrer omkring UDEN FOR DIG - puffer alle omkring dig ud af balance. Fordi du selv er ude af balance. -Hvilket medlemskab i klub Sensitiv Kærlighed hjælper dig med at rette op på.
 • Du hænger (energetisk og følelsesmæssigt) alt for meget ovre hos andre og forholder dig alt for lidt, til dig selv og egne behov og følelser.
 • Du finder fejl ved andre, bebrejder andre, ser dig som værende et offer og bruger mere af din tid i fortiden eller fremtiden - end du befinder dig lige her i nuet ♥
 • Du har en masse uvaner, humørsvingninger og usunde reaktions og spisemønstre som du godt ved har! Som du gerne vil slippe men ikke kan og ikke ved hvordan du gør - fordi det er som om at du har en indre fjende der modarbejder dig. -Hvilket du også har, da du oftest har "en hjerne i udu" som jeg selv har haft. Hvilket online medlemskabet i klub Sensitiv Kærlighed  hjælper dig med at få rettet op på ♥

 

 • Du skyder skylden for alting over på andre og gør andre til de forkerte...for at undgå at forholde dig til egen forkerthed og egne mangler - dem vi alle har med os ♥.
 • Du "vasker hænder" og siger "det handler ikke om mig" og mangler evnen til at skue indad og se dig selv objektivt. Du vil oftest have fraspaltet dine negative sider du ikke forholder dig til, mens du meget tydeligt lægger mærke til dem ovre i andre.
 • Omvendt kan du også tro at alting handler om dig ved bl.a at tage det som sker,personligt ♥
 • Du idoliserer andre og putter dem op på en piedestal og når de så ikke reagerer du som du forventer at de skal - så reagerer du voldsomt på dette! Hvilket også handler om at du har fraspaltet dele af dig selv, som du ser spejlet ovre hos andre...som ikke er så rar at få øje på i dig selv hihi griner kærligt 😊
 • Du tænker og spekulerer!
 • Og bruger meget tid og fokus på alt det der mangler! Alt det der ikke virker og alt et du ikke kan! Imens du også tager sorgerne på forskud. Dybt ubevidst flygter du fra dig selv, så hurtigt du kan - desværre.
 • For! Du gør dybt ubevidst alt hvad du kan, for at undgå at forholde sig til den store smerte din underbevidsthed befinider sig i - som du får hjælp til at få forløst i klub Sensitiv Kærlighed  ♥
 • Du er nærtagende og fint-følsom og andre kan intet gøre rigtigt!!
 • Du kan være  næsten manisk omkring adfærd, kost mm - og kan sagtens være depressiv, have angst, være super sukker og madafhængig, på grænsen til det maniske samt spiseforstyrrelses-mæssige.
 • Du kæmper meget!! Med dig selv og med andre. Med maden og vægten. Med fortiden og fremtiden - inde i dig selv. Du kæmper også med at tilgive, at give silp og komme videre.
 • Du kæmper også med tingene alene og på ingen måde deler det du gennemgår med andre.
 • Omvendt kan det være at du skal involvere andre i alt det du gennemgår, på godt og ondt 😊


Generelt - hvor du er for meget og for lidt - der er ubalancen desværre.

 • 1-kropslig-udfoldelse.pngDin krop har mange ubalancer med sig - herunder hybermobile led, allergier, fødevareintolerancer, herpes, forkølelsessår, smerter, gift, overvægt, autoimmune sygdomme, kroniske smerter, kløe, udslæt, tør hud, super sart hud, eksem og psoriasis. Ligeså fødevare intolerancer, fibromyalgia, alt imens du også kæmper med udbrændthed,  stress, post traumatisk stress epstein barr virus

  Jo flere kropslige udfordringer du har, - desto mindre til stede er du i din krop, hvilket igen skyldes at du bærer på en stor del uforløst smerte, sorg, tristhed, svigt, traumer mm fra din barndom.. Desværre!!

  Jeg ved hvad jeg taler om - for jeg har selv haft kæmpet med stort set alle de kropslige udfordringer jeg beskriver herover OG er fri af dem i dag. Og metoderne hertil, dem har jeg sørget for at sammensætte til alt det du finder lige her
  😊

 

Jo flere ubehandlede barndomssår, kærlighedssår, traumer og svigt du bærer med dig, - desto mere sensitiv i ubalance vil du oftest være. Jo sværere det er for dig at være i din krop, desto mere bærer du med dig af uforløste barndomssår, kærlighedssår, traumer og svigt.

Igen husk - jeg fordømmer dig ikke, for jeg har haft ejet stort set hver og en af de ubalancer herover hihi griner kærligt 😊

 

Sommetider kan jeg godt genkende mig selv i det skrevne,

Når jeg har overstimuleret mig selv, er gået for sent i seng, har fået for meget sukker eller ikke har beskyttet mig selv nok energetisk, ude blandt andre - så ingen er perfekt og vi skal heller ikke være der 🎭🎭

 

Sensitiv i balance er kendetegnet ved;indrebarn-sårbarhed.jpg

 • At du kender dig selv på godt og ondt!
 • Du griner let - også af dig selv og tager ikke dig selv så højtidligt.
 • Du har hentet dine grænser hjem og ved hvornår du er for meget og hvornår du er for lidt.
 • Du kan lige så stille og roligt udtrykke hvor dine grænser går og sige til og fra.
 • Du er i god kontakt med din krop og når den evt "går i udu" så har du teknikker til og ved hvad du skal gøre, for at få den tilbage i balance - hvilket du også lærer lige her i  klub Sensitiv Kærlighed 
 • Efter en dag med mange indtryk eller ifm. kursus, fest eller andet  så restituerer du og kommer dig ret hurtigt.
 • Du er tålmodig og rummelig, glad og veltilpas i dig selv.
 • Når der er noget som driller dig - så affinder du dig ikke passivt med dette, men gør noget aktivt for at finde ud af det! Mhp at komme tilbage på rette spor/tilbage i balance.

 

Ligeså

 • Når du ikke sover en nat eller flere nætter, - så slår det dig ikke ud. Det kan være at du har teknikker hertil, ved hvad årsagen skyldes og retter til omkring dette. Men samtidig ved du også at din krop skal nok "tage den søvn den har brug for" dvs du kæmper ikke imod!
 • Du har efterhånden lært ikke at tage ting personligt! Nogen gange gør du - men du formår at adfærdskorrigere og rette dig op, ligeså ændre adfærd, forholdsvis hurtigt.
 • PÅ de dage du dratter udmattet eller følelsemæssigt drænet omkuld så ved du hvad det skyldes og kan rette dig op igen, ret hurtigt.
 • du er ikke afhængig af andres smil, like, ros, anerkendelse, opmærksomhed - du formår nemlig at møde dig selv, i dine egne følelsesmæssige behov.
 • Du bliver ikke slået omkuld følelsesmæssigt når andre reagerer tarveligt eller uhensigtsmæssigt over for dig.
 • Du er åben og mærker mange ting - men ikke på den måde at du trættes eller bliver udmattet heraf. For du kan mærker dig selv og dit indre og reagerer på dette.
 • Du peger ikke fingre af andre fordi du formår at skue indad og eje alt dit skidt, pis og møg - for du er ret fint i kontakt med den du er og -uden at have dårlig samvittighed over dette hehe 😊

 

 • UhensigtsmæssigegrænserFASTHOLDELSE.pngDu tager intet personligt, fordi du er færdig med at have følelser i klemme ovre andre. I stedet formår du oftest at vende ting til en dyb erkendelse og derved en styrke.
 • Du er i god kontakt med dine følelser (dvs de er på indersiden af din krop)- så du på den måde har en langt større af din åndelige bevidsthed inde i din krop - frem for at denne hænger ovres hos andre mennesker.
 • Generelt har din krop det godt!! For du har respekt og kærlighed for den. Nogen gange lever du ikke som du ved du bør - men når du har fået styrket dit overskud/balance/fokus, - som du måske lige har haft kæmpet med - så får du den ret hurtigt tilbage på ret kurs ♥
 • Du er glad og fri! Levende og rolig. Afklaret og mentalt skarp.
 • Du ved hvad der skal til, for at du trives, taber dig, er i balance og kan tage dig selv og dit liv til næste niveau.
 • Du er taknemmelig, opmærksom og bevidst - på en måde hvor du ligefrem er stolt af dig selv.
 • Når du fejler eller "falder og slår dig på livet" så rejser du dig ret hurtigt igen.
 • Du er ikke manisk omkring hverken krop, krost, adfærd mm - du er ret afslappet.
 • Du har ikke brug for længere at påpege andres fejl og mangler. Deres slå og talefejl eller hvad de gør og ikke gør. For du hviler ret godt i dig selv og søger ej længere andres anerkendelse eller accept 😊
 • Selv om dine sanser er overudviklede,- så er det ikke et problem for du kender dine behov, mestrer dine følelser på indersiden af din krop. Frem for at være styret af din sensitivitet og sårbarhed - så finder du metoder til at håndtere disse, - frem for at være en offer heraf.

20190625_214514.jpg
Uh det var et langt blogindlæg og det var ikke meningen at det skulle blive så langt -

Men sådan er livet som sensitiv når man har meget på hjertet hihi griner kærligt 😊

 

Så længe du lægger en kommentar fra hjertet - og ikke fra det ego som føler sig ramt,

-Da vil jeg elske at høre fra dig og skal nok svare alle som skriver.


Har selv mestret stort set hver en ubalance nævnt herover, dengang jeg havde post traumatisk stress, 2 stk spiseforstyrrelser, gigt, kroniske smerter, tonsvis af af fødevare intolerancer, en hjerne i udu (pga barndommens svigt, traumer, vold og overgreb).

Ja selv epstein barr virus og tungmetal "mindre forgiftning" har jeg haft  som jeg alt sammen har overkommet i dag.

Kærlige kram og hilsner fra Odense,

JOulie

Kig forbi og sig hej her; 👋👋⬇️⬇️

Instagram - facebook- behandling til behandlere & terapeuter - hjælp til selvhjælp

Copyright© 2019  All rights reserved. www.IntuitiveMentor.dk

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!