From: Zanne Piilipson <info@intuitivementor.dk>
Subject: Jeg skaber et unik felt som sikrer dig velfortjent vækst og fremgang kære du som læser

Glædelig jul ærede du 🙏

 

Jeg vil blot minde dig om, at forbliver du medlem i grupperne jeg har skabt, vil du opleve at blive i den høje energi i det højnede energifelt som alle medlemmer er en del af.

Til priser som alle kan være med til 🌼🌼

Et felt som jeg har skabt til i som er modige nok til at række armen ud og bede om hjælp.

Det er et ekstra højnet felt som garanterer løbende vækst, fremgang og fokus på harmoni og balance i livet  

Med din deltagelse i medlemgrupperne grupperne, vil du også modtage det store 2018 lydhoroskop den første eller tredje januar samt løbende mails mandag onsdag og fredag.

Emnet i januar handler om at styrke dig selv og hvordan du stiller mere op for dig selv i 2018 😊😊

Plus det vil handle mere om dit 2018 manuskript, din personlige nordstjerne samt hvad du skal gøre, for at blive ON TRACK dvs på sporet af det gode harmoniske samt forbedrede liv, du har fået ind i dit nye manuskript via julekalenderen ❤❤

Prisen For klub Sensitiv Selvudvikling er kun 199kr hvis du skulle have brug for ekstra støtte og hjælp til at undgå at gå tilbage i de gamle mønstre ❤❤

Mens medlemskab i klub VIP Hjertekriger koster fra 365kr og op.

Men bemærk - dette medlemskab et ikke for kræsne mere delikate sjæle - for her kommer du i et med din krop og Universets flow.

20171224_200402-medium.jpgDvs du kommer meget mere i et med Universets Flow og væren som betyder at du føler dig mere fri, levende, modig, selvsikker og i samhørighed med det som et større end dig selv, inde i dig.

 

Jeg fik også en julegave i går her alene i Sydney - både bogen fra Jytte Vikkelsøe DERFOR FALDER DU ALDIG FOR DEN FORKERTE PARTNER af min skønne veninde Lone Men!!

Jeg fik det som jeg ønskede - en date med en skøn skøn mand hihi griner kærligt 💏💏

Følg med i det som sker på instagram hernede på den anden side af jorden, lige her

IMG_20171226_195358_529-medium.jpgHer 1 juledag var jeg hjemmd hos Sharon, en kvinde jeg har indgået et samarbejde med dette efterår, idet jeg nu er ekspert på hendes website og medlemssite og fejre jul med- hende og Sharons venner 😊😊

Og i går 2 juledag var jeg på tour med Lesli her som bl.a er smykkekunstner 😊😊

➡Læs mere om klubberne her⬅

Godt nytår kæreste du

💋💋

Kærlige krammere

Zanne