From: Warriorsheart.dk Joulie Johansen <info@intuitivementor.dk>
Subject: Solformørkelse & nymåne på søndag. 5 dage tilbage og kun 2 pladser tilbage 🥰🥰🤸‍♂️🤸‍♂️🧘‍♂️🧘‍♀️


20200616_231713_0000.png

 

Er meget rørt, taknemmelig og glad.


For i forgårs kom der 3 tilmeldinger til den 14 ugers uddannelse & mentorforløb der starter op den 2 august 🤸‍♂️🤸‍♂️💛💛🕊🕊


Jeg ved godt at holdet fyldes op, men ikke at det ville gå så stærkt 🥰🥰.

Men der er også 5.000kr at spare hvis du melder dig til senest den 23 juni 🕊🕊💫💫💛💛


I går fik jeg mine 2 nye mellemnavne hos borger.dk NØJ det føles godt 🥳🤩🗽


Tirsdag havde jeg min 5 session hos @dr.gary.salyer uiii den var god og hjalp med at slippe de tema "at mine forældre aldrig så og hørte mig".

 

Livet er åbnet mere op for os alle og jeg føler mig lidt mere elsket af livet forbundet og i samklang med Livsbevidstheden end ellers..

Hvordan har du det i denne unikke fine storslåede ellipse tid?

Med en solformørkelse der finder sted på søndag ved den næste nymåne?

🌛🌛🌟🌟 😘😘


Der er skam også 7 planeter på vej ind og ud af retrograd der svækker det overordnede synsfelt bl.a. - ja stille går det pt ikke af for sig 💛♻️💚

20200618_080955_0000.png

 

Krops-energi behandler uddannelse med certificering i at kunne AURAJUSTERE og ny aura opgradere dine klienter samt børn og unge🧘‍♀️🧘‍♂️🦋🦋🌻🌻❤❤💫💫💐💐

Screenshot_20200529-165145_Gallery-600w-818h.jpg

Du skal vælge dig som underviser Joulie fordi du har styr på dit shit 😊

Og fordi du Joulie er i balance med dig selv, du rummer det hele menneske og er meget præcis i din intuition og læring. 


Line Bojesen skrev - Jeg valgte at gå på din behandler uddannelse Joulie, da jeg vidste jeg skulle udfolde min spiritualitet. Og ønskede at komme endnu dybere ned i mig selv.

Også fordi, jeg ved at du Joulie favner ALT indenfor den spirituelle verden og ikke kun få elementer af den.  

Joulie er dyb og skarpsindig!!

Den personlige del af uddannelsen har betydet at hele jeg blev favnet og kunne udvikle mig personligt, samtidig med at jeg kunne vokse i min familie og få dem med lige så stille også.

Uddannelsen og mentorforløbet har betydet at jeg fik kigget på dele af mig som jeg ubevidst ikke selv ville kigge på, hvorfor udviklingen også har været så enorm.  

Jeg er for hver uddannelsesweekend blevet en bedre udgave af mig selv takket være Joulie. 

Hvad overraskede dig ved denne uddannelse og dette forløb? 

Jeg indså lynhurtigt at JEG VIRKELIG ER SPIRITUEL og at det er ok at være mig!

Jeg indså at for hver hjælp/tid/fordybelse jeg gav mig selv, så faldt ting på plads, i min familie, i mine børn, hos mine kollegaer og på mit arbejde.

Mit indre arbejde lønner sig og giver tifoldigt igen. 

Det overraskede mig at uddannelsen førte til en lyst til at have sessioner med mennesker, til at blive selvstændig og til at undervise mere i den spirituelle verden.   

Jeg har lige fra dag 1 på uddannelsen følt mig personligt favnet – både for den til tider usikre pige jeg kunne være, som skulle hjælpes på vej, men også for hele den dejlige spirituelle dybe person jeg er.

Jeg er blevet favnet som person ved at forklaringer er givet til min kinæstetiske jeg, og til at jeg er blevet rost meget for mine bidrag til undervisningen. 

Det har været absolut fantastik at skulle behandle sig selv hver dag.

Det har medført at jeg MEGET hurtigere har kunne ændre mine vaner, lave nye dejlige rutiner og fået overskuddet til hele mig og min hverdag, med familie, job, børn, venner og mig selv, under hele uddannelsens varighed.  

Jeg har kunne kaperer ting eller situationer der tidligere var svære og energislugende og samtidig uden at gå på kompromis. 

 Det energetiske hjemmearbejde (at behandle mig selv blot ved at bruge vores remser) er en af de vigtigste elementer i denne uddannelse, da det nemlig sikrer at klienterne ikke hverken tager energi eller får for meget/forkert energi ved en behandling, fordi jeg netop lærer at stå snorlige i mig selv.

Det har overrasket mig at jeg har så udviklede og tydelige spirituelle evner som jeg slet ikke er bange for. Det er befriende at det føltes naturligt, rigtigt og trygt. 

Læs mere og spar 5.000kr frem til den 23 juni 🥳💫💛♻️🗽💚